Poštovani Korisniče,

na ovoj stranici možete pronaći informacije o web stranici/trgovini kompanije Off-Set d.o.o. te upute za jednostavnu za njeno korištenje.

Web stranica/trgovina izrađena s namjerom da Vam olakša uvid u našu ponudu na što brži i jednostavniji način i izrađena je po najvišim standardima.

Prava na upotrebu materijala na ovom web-mjestu je vlasništvo firme Off-set d.o.o. Tuzla   i oni ne smiju biti upotrebljeni bez izričitog pristanka kompanije. Kompanija Off-Set d.o.o. ne može biti odgovorna za tačnost podataka na ovoj internetskoj stranici, stoga ih koristite na vlastitu odgovornost.

Kompanija Off-Set d.o.o. Tuzla neće biti odgovorna za bilo koji lični gubitak ili štetu računarske opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice/trgovine.

PODRŠKA

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite na email: off_set@bih.net.ba.ba ili na broj telefona: + 387 35 297 197. Biće nam zadovoljstvo odgovoriti vam svako vaše pitanje.

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Jednostavnom navigacijom kroz sadržaj internetske stranice dolazi se do pojedinih kategorija, a odabrana poveznica vodi direktno do željene web stranice. Na stranici se nalazi glavni izbornik koji opisuje kategorije web stranice/trgovine.

Kupovati putem naše internet trgovine je jednostavno i intuitivno. Plaćanje se obavlja putem jednostavnog interfejsa s minimalnim brojem koraka.

Obratite nam se ukoliko naiđete na poteškoće, rado ćemo vam pomoći!

Molimo vas da Opšta pravila  pročitate prije same kupovine na web stranici off-set.ba, a sve u svrhu dobrog partnreskog i poslovnog odnosa. Realizacijom kupovine bilo kojeg proizvoda prezentiranog na ovom web shopu, automatski prihvatate i sve uslove korištenja.

Off-set d.o.o. Tuzla, oslobođen je svake odgovornosti za sporna pitanja koja proizilaze iz razloga što Korisnik/Kupac nije pročitao Opšta pravila.

ONLINE TRGOVINA

Našim kupcima omogućavamo jednostavan pregled i kupnja proizvoda iz našeg asortimana putem ovih internet stranica. Proizvode koje naručite dostavit ćemo vam brzom poštom. Proizvode dostavljamo kako u Bosni i Hercegovini tako i inostranstvo.

CIJENA POŠTARINE

Cijene dostave vrijede na području cijele Bosne i Hercegovine, a pošiljke dostavlja Express One i BH Pošta.

Dostava je u većini slučajeva 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe). Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka. Dostava za naružbe do 200 KM iznosi 7,00 KM, a za vrijednosti veće od 200 KM je besplatna!

PLAĆANJE WEBSHOP

Webshop naplata je moguća jednokratno i to debitnim karticama i plaćanjem žiralno u lokalnoj banci.

SIGURNOST

Sve informacije vezane za kreditne i debitne kartice su sigurno pohranjene, na način da niti jedna osoba nije s njima upoznata. Plaćanje karticama se izvodi pod provjerenim automatiziranim sistemo Unicredit banke (PikPay sistem), također su svi podaci osigurani sigurnosnim SSL (Secure Socket Layer) certifikatom.

Off-set d.o.o. Tuzla se obavezuje pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Svi radnici  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ZAPRIMANJE POTVRDA NARUDŽBE

Primit ćete konačnu e-mail potvrdu primitka narudžbe u najkraćem mogućem roku, tokom radnog vremena operatera. Ako ne primite ovaj e-mail obratite nam se na off-set@bih.net.ba, tako da možemo istražiti i potvrditi da je Vaša narudžba uspješno poslana.

CIJENE

Cijene koje su navedene  na web stranici uključuju trenutnu stopu PDV-a. Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku. Iznos cijene je promjenjiv, uključujući sve promjene u stopi PDV-a.

PRIKAZIVANJE PROIZVODA

Uloženo je mnogo truda za tačni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije.

AUTORSKO PRAVO

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu kompanije Off-set d.o.o. Tuzla.

Svako korištenje ove web stranice/trgovine ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez dopuštenja kompanije Off – Set d.o.o. Tuzla. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici/trgovini u bilo koju svrhu.

DOBNO OGRANIČENJE

Artikle prodajemo samo odraslim osobama (tj. onima u dobi od 18 godina na više). Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti ovu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika.

Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni.

DOSTUPNOST

Svi artikli ovise o raspoloživosti.

Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

POVRATAK

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakiranju) u roku od 7 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas je direktni trošak, i ne može biti vraćena. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije pruzimanja robe od strane dostvavljača, niste dužni platiti poštarinu.

Specijalne narudžbe i personalizirani predmeti mogu biti vraćeni ili zamijenjeni samo ako su u kvaru. Vi ćete biti odgovorni za sve troškove vraćanja robe te ćete isto tako biti odgovorni za tu istu robu dok ne dođe u naše skladište. Preporučujemo da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povratka robe kao dokaz. Povratak novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Off-Set d.o.o. Tuzla  se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice/trgovine ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebnim korištenjem sadržaja ove web stranice.

Off-Set d.o.o. Tuzla nastoji provjeriti tačnost informacija na ovoj stranici. Međutim, Off-Set d.o.o. Tuzla ne garantuje da će ti podaci biti bez greške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netačnosti i tipološke greške.

NADLEŽNOST

Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate:

Naziv: Off-Set d.o.o. Tuzla

Upisano kod kantonalnog suda u Tuzli, reg.mat.br.: 032-0-Reg-17-001133

PDV broj: 209109760006

E-mail: off_set@bih.net.ba, offset.tuzla@gmail.com

Telefon: +387 35 297 197

Fax: +387 35 297 197

Adresa sjedišta: Otokara Keršovanija 78